Spam je blog!



Eigenlijk doe ik dit haast nooit, maar alhoewel ik het super leuk vind om nieuwe blogs te ontdekken leek het me leuk om dit artikel te plaatsten. Dus ga lekker je gang, ga los, haha! Laat hieronder je bloglink achter en let me know waar je blog over gaat. Ik zal dan een kijkje nemen en waarschijnlijk andere bloggers ook!

15 opmerkingen :

  1. Leuk dat we mogen spammen!

    Ik ben een Belgische blogger en schrijf met veel liefde op www.vanessablogt.be. ik schrijf over alles wat ik leuk vind maar de categorieën die het meest terugkomen zijn beauty en lifestyle.

    Momenteel staan er 2 leuke winacties online!

    Ik zou het super vinden mocht je eens een kijkje komen nemen op www.vanessablogt.be

    Tot binnenkort? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat je dit nu toch doet, ik vind nieuwe blogs ontdekken ook echt super leuk! Ik ben Yvette, uit het mooie Noord-Brabant en ik schrijf op mijn blog over mijn leven en alles wat het jouwe leuker zou kunnen maken! Persoonlijke verhalen dus (ik ga bijvoorbeeld binnenkort trouwen!) maar ook reviews, boeken, films, fashion inspiratie en lots more! Kom je een kijkje nemen op http://Yvetteschrijft.nl ? Tot snel! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leukleuk! Op EmmaThings blog ik over fashion en lifestyle met een persoonlijk tintje. Kom eventjes kijken en ik ben benieuwd naar jouw blog (als je die hebt)! :)
    X Emma

    Ps. Even heel random ik zag jou pas onder allemaal video's staan van Shawn Mendes en ik vind dat heeeel leuk want hij is echt mijn #1 crush haha :') Zooo jammer dat 'ie niet naar NL komt :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey, ik zie een nieuwe lay-out, wat mooi! En leuk dat we mogen spammen, daar maak ik natuurlijk even gebruik van. :)

    Ik ben Lydia, een 15-jarig meisje met een blog (ofcourse). Ik blog voornamelijk over lifestyle en andere dingen die me bezighouden. Op dit moment zit ik in een blogbreak, dus even geen posts, maar over een tijdje weer meer, en regelmatiger. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heey, wat lief dat we mogen spammen! Ik vind je blog erg leuk om te lezen!
    Zelf heb ik met een aantal vriendinnen ook een blog en post daar zo vaak als ik kan berichten op over beauty, lifestyle, mode, quotes en nog veel meer. Eigenlijk schrijven we over alles wat we leuk vinden. Hopelijk vinden jullie het leuk om eens een kijkje te nemen.
    Liefs Noa Z.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. aah sorryy niet zo slim! Vergeten om de bloglink toe te voegen... Hier alsnog: welovethisstuff.blogspot.com

      Verwijderen
  6. Fotografie! <3
    www.liefslaaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fotografie! <3
    www.liefslaaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk! Mijn blog is beautycurls.nl. Een blog waar ik voornamelijk mijn favoriete beautyproducten voor bij laat komen. Dit kan zijn in reviewvorm maar ook ooglooks en show ik mijn opgemaakte producten van de laatste tijd. Ook blog ik over fashion en lifestyle. Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden als je een kijkje zou nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk leuk! Ik blog graag over do-it-yourselfs en ik hou heel erg van fotograferen en mode! Daar komt ongeveer één à twee keer per week een blogpost over. Mijn blog heet liveandlovepeople.weebly.com. Ik ben een beetje de naam, hosting en layout uitgegroeid, vandaar dat ik een nieuw blog aan het maken ben. Liefs, Evelijn

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoii! Leuk om even te mogen spammen :)

    Mijn blog gaat over nail art en heet weeklynailart.blogspot.nl

    x Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben Claire, 16 jaar en blog over wat ik leuk vind. Dat kan zijn fashion, lifestyl enz. Ik ben een tijdje gestopt met bloggen maar probeer nu weer vaker een artikel online te zetten!

    www.druiventrosje.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben Claire, 16 jaar en blog over wat ik leuk vind. Dat kan zijn fashion, lifestyl enz. Ik ben een tijdje gestopt met bloggen maar probeer nu weer vaker een artikel online te zetten!

    www.druiventrosje.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superlief! Natuurlijk doe ik mee! Op mijn blog verschijnen posts over Fashion, Lifestyle, Interior en Inspiratie. Laatst heb ik nog een artikel in de categorie 'Take it easy, Make it easy' (DIY) geplaatst en ook plaats ik 'captured moments' (fotografie) En soms zul je er ook blogs de catagorie 'omnomnomnomnom' (food), 'take it easy, Art Sketch Draw 'n Stuff, 'tragical stories of my wallet' (shopblogs) en 'favorites in a frame' tegenkomen. En als ik ooit een wereldreis maak, kan je mijn verhaal er natuurlijk ook vinden! Van alles wat, waar ik lekker over schrijf.
    Check it out -----> http://askyfullof-stars.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whoops spellingsfout! na '(food)' hoort er niet nog een keer take it easy te staan... Oepsiee
      liefs

      Verwijderen

Copyright © 2015 Test | Distributed By My Blogger Themes | Designed By Blokotka