WK Jitters



















Morgen (23 juni) is het weer zover, het WK! Nederland moet de derde wedstrijd tegen Chili spelen, en tot nu toe hebben ze alles al gewonnen. Als ze het zo volhouden, dan bestaat er misschien een kans dat Nederland Wereld Kampioen wordt, maar laten we daar nu nog maar niet van uit gaan. Er kan namelijk nog van alles gebeuren...

Vorige week woensdag, toen Nederland hun tweede wedstrijd moest spelen waren Lotte en Lara er. Ze waren er omdat we rond acht uur 's avonds met de hele klas + de andere TTO klas naar een soort indoor kermis in de buurt gingen. Daarvoor was natuurlijk de wedstrijd, dus Lotte en Lara kwamen gezellig met mij meekijken, en daarna gingen we met z'n drieën in de auto naar de indoor kermis. 
Een half uurtje voordat de wedstrijd begon zijn we met de camera en het statief naar buiten gegaan om een aantal WK foto's te maken. Ik had eindelijk de timer gevonden, dus we hoefden, gelukkig, geen handmatige foto's te maken. Het was eigenlijk de bedoeling dat we een soort van make up turorial gingen maken, want ik had Lotte en mezelf opgemaakt met rood, wit, blauw en oranje. Oftewel, de kleuren van Nederland. Helaas liep dat niet zo lekker, dus we besloten om maar wat spontane foto's te maken. 

Wie denk jij dat er gaat winnen morgen?

1 opmerking :

Copyright © 2015 Test | Distributed By My Blogger Themes | Designed By Blokotka